ZUMBA – dansa som om ingen såg dig!

“Arbeta som om du inte behövde pengar. Älska som om du aldrig blivit sårad. Dansa som om ingen ser dig. Sjung som om ingen lyssnar. Lev som om det är Himlen på jorden” okänd

Det är enkelt – ZUMBA är en fest, varje gång! Kom hängig och trött, och gå från träningen på gott humör, full av energi och med ett leende på dina läppar! Det är så roligt så du märker inte att du samtidigt tränar!

Det gör inget om du har två vänsterfötter, är smidig som en flodhäst, eller har noll taktsinne! Du behöver inte kunna dansa, bara njut av musiken och följ mina instruktioner. Det är enkelt, roligt och vanebildande!

Kom och prova – du kommer att älska ZUMBA!

Boka oss till festen, möhippan, kickoffen!

Zumba är lätt, roligt och vanebildande! Du får en allsidig workout, utan att ens märka att du tränar! Med latinska rytmer och enkla danssteg är det fest mer än träning.

ZUMBA passar utmärkt till företagsfester, kickoffer, föreningsläger, möhippor osv – du kan säkert själv komma på fler tillfällen där ni vill ha en medryckande rolig stund för företaget, föreningen eller kompisgänget!

ZUMBA - the story

Zumba skapades i mitten av 1990-talet av sydamerikanen Albert ”Beto” Perez (personlig tränare, och koreograf). En dag när Beto skulle hålla ett aerobicspass hade han glömt bort att ta med sig musik till lektionen. Han rafsade då ihop de skivor han hade i sin bil, musik som var traditionell latinsk salsa och merengue, och improviserade ihop ett aerobicspass tillsammans med olika dansrörelser.

Till hans förvåning älskade hans elever det annorlunda passet, och succen var född! Zumba har spridit sig över världen, och är idag en av de starkast växande träningsformerna.

Ett Zumba-pass bygger på glädje, rörelse och lätta danssteg! Du behöver inga förkunskaper, du behöver inte ens ha tagit ett enda danssteg i hela ditt liv. Zumba är roligt, svettigt och ger dig en allsidig workout – utan att du ens märker att du tränar!
Zumba är lätt, roligt och vanebildande! LET’S ZUMBA !!!

ZUMBA Fitness

Du som inte vill träna, som inte känner dig hemma på ett gym, men som vill ha en trevlig stund tillsammans med andra – här är träningsformen för dig! Du är frisk och normalrörlig och hänger med i ett snabbare tempo. ZUMBA Fitness är lätt, roligt och vanebildande! Du får en allsidig workout, utan att ens märka att du tränar!

 

ZUMBA Gold
ZUMBA Gold är träningsformen för dig som är nybörjare, aktiv äldre, smärtbelastad eller sittande. Träningen är skonsam men effektiv, inga hopp, vridningar eller snabba stegkombinationer. Vi bygger upp stegen i lugn takt så att alla hinner med. Social samvaro, härlig musik och rörelseglädje tillsammans med andra!
ZUMBA Kids och Kids Jr
ZUMBA Kids och Kids jr är för alla dansglada, busiga unga ZUMBA-fans! Barn i åldern 7-11 år får vara aktiva till musik. Kids Jr vänder sig till barn i åldrarna 4-6 år. Vi tränar åldersanpassade rutiner, baserade på ZUMBA originalkoreografier. Vi bryter ner stegen, leker lekar och upptäcker den spännande dansvärld vi lever i. Barnen får inspiration till en rörligare livsstil, och träning i ledarskap, respekt, teamarbete och självkänsla. Alla är en stjärna i ZUMBA Kids!

ZUMBA-träningar

Våra tillgängliga träningar finns att boka via boka.se. OBS tillsvidare gäller endast Drop In 120 kr samt befintliga 4-kort. Ingen nyförsäljning av 4-kort.

Obligatorisk anmälan till varje pass.  

Lic instruktör: Ann-Catherine H.

Möt våra licensierade ZUMBA-instruktörer:

Ann-Catherine Halvarsson

Ann-Catherine Halvarsson

Lic ZUMBA instruktör ZIN sedan 2011

N

Bra skor för ZUMBA

Danssneakers är speciellt anpassade för dans och skonar lederna vid vridningar och rekommenderas därför för dansbaserad träning. De kombinerar bra fäste, dämpning och glid för maximal rörelsefrihet, samtidigt som de skonar knän och leder.

Vi är återförsäljare för skor från Dansskor.se och har som regel ett litet lager hemma så du kan prova innan du köper!

Att jag började med Zumba Gold är nog det bästa jag har gjort under det här året. Ser framemot nästa termin..
Att våga prova var bara positivt för mig… inga dyra gympakläder krävs, ett par bra skor är ju ett plus,
Att känna efter någon vecka, jag orkar mer är ett plus.
Att helt enkel passa in i gänget av Zumba utövare som är i blandad ålder är ett plus.
Att det är så roligt är ett plus.
Att komma hem med ett leende på läpparna efter ett pass är ju också ett plus
Joan E

Zumba Gold